accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Conferència NTTS 2019 (Noves Tècniques i Tecnologies per a l'Estadística)

  • Charlemagne building. Rue de la Loi 170. Brussel·les.
  • 12 març 2019 - 14 març 2019
  • 09:00

Les Conferències NTTS són una sèrie de conferències científiques biennals internacionals, organitzades per Eurostat, sobre noves tècniques i mètodes per a les estadístiques oficials i l'impacte de les noves tecnologies en els sistemes estadístics de recopilació, producció i difusió.

Comptarà amb grans oradors, contingut estimulant, noves idees i diferents perspectives. Se espera que assistisquen més de 400 persones , que oferixen excel·lents oportunitats d'aprenentatge i treball en xarxa.   

L'objectiu de la conferència és permetre la presentació dels resultats dels projectes d'investigació i innovació en curs en les estadístiques oficials, i estimular i facilitar la preparació de nous projectes innovadors (fomentant l'intercanvi de punts de vista i la cooperació entre investigadors, incloent la possible construcció de consorcis d'investigació) amb l'objectiu de millorar la qualitat i la utilitat de les estadístiques oficials.

El NTTS 2019 és gratuït i oferix diverses possibilitats de publicació d'alt nivell després de la presentació d'una presentació oral o pòster acceptada en la conferència de NTTS.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)