Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Un Pas Avanci en la Transformació Digital

 • Nomeni Abreujat:
  upa
  Resum:
  Aplicatiu orientat a oferir capacitat per a la gestió d'incidències i preguntes recollides a partir de les necessitats plantejades pels ciutadans en el servei 060.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Rioja, L'Ajuntament
  d'Arnedo
  Organismes Participants:
  GOVERN DE LA RIOJA
  Contacto:

  Ricardo Martínez Fernández
  informatica@aytoarnedo.org
  Tel. 941. 38.51.20 Ext. 122
  Fax: 941.38.51.32

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Polític

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Un Pas Avanci en la Transformació Digital

  Finalitat:

  Objectiu:

  Descripció:

  Un pas avanci en la transformació digital és un projecte d'evolució en el nostre entorn telemàtic mitjançant la incorporació de nous serveis com a l'entorn de gestió, que permet l'ús de tècniques modernes que faciliten l'avanç digital de l'Ajuntament Ajuntament d'Arnedo(Obre en nova finestra) .

  L'engegada d'aquest projecte, tan ambiciós, que definim mes avanci, és aconseguir la filosofia de la “dada única” mitjançant aquesta s'aconsegueix transmetre qualitat a les actuacions de l'Ajuntament d'Arnedo amb independència del mitjà d'accés. Per avançar cap a aquest model global és important tenir present la rellevància de la dada única: que la informació s'introdueixi una vegada en origen i d'aquí flueixi a tots els nivells de l'organització.

  Transformació digital: Els conceptes de “Administració Telemàtica”, “Administració Digital” o “Administració Electrònica” apunten cap a la possibilitat d'accedir als serveis administratius de manera electrònica, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, per a l'obtenció d'informació, a més, representa la possibilitat d'efectuar tràmits de manera electrònica, amb els ciutadans, amb les empreses i altres òrgans o Administracions. El valor de la i-Administració, per tant, no resideix en un mer trasllat de serveis que actualment dona l'Administració, sinó que ha de respondre a l'optimització i reorganització dels esquemes del servei públic, de tal manera que permetin una major eficiència i eficàcia, així com propiciar el canvi cultural que exigeix la implantació de la Societat de la Informació.

  Requisits:

  Resultats:

  Els resultats a obtenir es defineixen:

  • Iniciar un conjunt de tràmits
  • Realitzar pagaments
  • Realitzar simulacions i autoliquidacions per Internet
  • Signar digitalment els formularis i documents annexos.
  • Validar documents obtinguts digitalment de forma telemàtica

  La millora transversal en la gestió de les queixes i suggeriments i en la gestió de les subvencions públiques és un altre dels grans resultats que esperem obtenir del present projecte.

  L'avanç cap a l'Administració sense papers i l'expedient digital. Un dels aspectes més rellevants a tenir en compte al moment de dissenyar un projecte d'oficina sense papers, és que no s'ha de pensar que simplement s'està implantant una tecnologia, sinó que en realitat el que s'està implantant és un model organitzatiu i funcional. És des d'aquest punt de vista i no des d'uns altres que s'ha d'enfocar el projecte per garantir la seva viabilitat i èxit.

  L'últim resultat és el d'organitzar el servei d'atenció al ciutadà de manera que aquest permeti atendre a la nostra ciutadania correctament. Estem plantejant molts nous serveis i és necessari que l'organització estigui correctament preparada per garantir l'atenció de les peticions dels ciutadans que ens arribin des dels canals que els posem a la seva disposició.

  Avantatges:

  L'estratègia que proposem en el projecte permet:

  • Visualitzar resultats des del primer moment.
  • Emprar la pressió ciutadana com a catalitzador del procés de transformació interna.
  • Aprendre contínuament, amb la possibilitat de rectificar pel camí.
  • Afavorir la Gestió del Canvi, en un procés llarg i que requereix la participació i el convenciment de tots els individus de l'Organització, i mantenir la seva motivació.
  • Disposar d'actius de ràpida capitalització, com a element diferenciador cara a l'establiment d'acords de col·laboració amb tercers.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades