accesskey_mod_content

PMF's

El PAe, Portal de l'Administració electrònica, neix com a resposta a l'evolució que l'Administració electrònica ha experimentat en aquests últims anys i les noves necessitats d'informació, coneixement i col·laboració que ha generat.

Havent canviat el panorama de l'Administració Pública i la forma en què aquesta presta els seus serveis a la societat de forma substancial, es fa necessari crear un centre de referència que sigui porta d'entrada per a tota la informació sobre situació, desenvolupament, anàlisi, novetats i iniciatives que sorgeixen entorn de/entorn de l'Administració electrònica, integrant continguts i serveis de fonts molt diverses, convertint-se en l'agregador d'opinió, motor de participació i dinamització de tota la Comunitat amb interessos a les seves diferents àrees.

Presentació del PAe

 

Per a més informació consulti: Presentació del PAe(Obre en nova finestra)

 

 

El Punt d'Accés als serveis de l'Administració Espanyola es presta a través de  administracion.gob.es (Obre en nova finestra) . Si desitja realitzar algun tràmit o obtenir informació sobre ells utilitzi aquest portal.

Apropar i centralitzar l'oferta completa de solucions, informes, indicadors, novetats, etc. gestionades per diferents organismes en matèria d'Administració Electrònica.

  • Oferir un punt centralitzat d'informació on donar a conèixer la situació actual de l'Administració electrònica: notícies i esdeveniments, informes, estudis i butlletins, base legislativa, organització i estratègies, etc.
  • Facilitar el desenvolupament i implantació de l'administració electrònica: directori de solucions disponibles per a la seva reutilització, serveis comuns oferts, models de dades comunes, especificacions tècniques, metodologies i guies, etc.
  • Col·laborar i participar entre i des de tots els ens (tant interns com a externs) que prenen part en l'administració electrònica. Fomentant la retroalimentació i la reutilització de coneixements i serveis.

A tots els agents implicats en la implantació de l'administració electrònica: ciutadans, empreses i administracions públiques.

Enllacis relacionatsEnllaços relacionats