accesskey_mod_content

Centre de Transferència de Tecnologia - CTT

El Centre de Transferència de Tecnologia té com a objectiu afavorir la reutilització de solucions per totes les Administracions Públiques.

El directori de solucions del CTT és el lloc indicat per trobar una solució, projecte, servei o actiu semàntic per reutilitzar en la teva administració. Usa les diferents opcions de cerca disponibles en el menú de l'esquerra per localitzar la solució que necessites.

Accés al cercador de solucions del CTT

Totes les solucions disponibles en el CTT recullen informació divulgativa i d'ús, i s'ofereixen diferents opcions de descàrrega i de col·laboració en elles. Per a aquelles solucions que desitgin construir una comunitat de desenvolupament al voltant del seu projecte programari lliure, s'ha creat l'organització forja-CTT en GitHub(Obre en nova finestra) .

El CTT és la resposta a l'article 158 de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, i a l'article 17 del Reial decret 4/2010, de 8 de Gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració Electrònica.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General