Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Plataforma electrònica d'adhesions

 • Nomeni Abreujat:
  Adhesions
  Resumeixen:
  Plataforma electrònica d'Adhesions està accessible a través dels Portals de l'AGE, de les CCAA i de les EELL i pot ser utilitzada pels usuaris el perfil dels quals els permeti, fent ús de la seva signatura electrònica, actuar en representació del seu Organisme i emplenar i signar les condicions concretes en les quals accepta l'adhesió a un conveni, acord de col·laboració o servei que ofereixi la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial a través de la Secretaria General de l'Administració Digital.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

  Sol·licitud:

  Per sol·licitar l'obertura d'una nova línia d'adhesió o per consultar informació relacionada amb el propi procés d'adhesió, es prega que emplenin el formulari que trobaran en:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/adhesiones(Obre en nova finestra)

   

  Suport:

  soporte.adhesiones@correo.gob.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  El procés d'Adhesió a un conveni, acord de col·laboració, servei, etc... es duu a terme en dues fases: La primera d'elles és la Fase de Preparació. En ella el Responsable Funcional del Conveni, acord o servei que s'ofereix, sol·licita la creació d'una nova línia d'adhesió i proporciona la informació bàsica per configurar l'els textos que regulen l'adhesió, les variables que serviran per particularitzar aquests textos, l'àmbit d'aplicació i altres paràmetres o informació complementària. L'execució d'aquesta fase requereix de la participació d'usuaris administradors de la plataforma d'adhesions. Una vegada configurada la nova adhesió, s'inicia la segona fase, que és la que realment permet que els organismes interessats, puguin accedir a la plataforma d'adhesions, completar amb les seves dades el document a signar i procedir a la signatura. Aquest procés, es representa de forma simplificada en la següent imatge:

  Adhesions-escenari-general

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable