Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Open Data BCN

 • Nomeni Abreujat:
  OpenDataBCN
  Accessos Directes:
  Repositori en Github del ckanext-odatabcn , Repositori en Github del ckanext-federagobes , Pàgina web principal , Estadístiques el portal Open Data BCN
  Resumeixen:
  Open Data BCN és el portal de dades obertes de l'Ajuntament de Barcelona i el principal lloc de l'organització on es pot trobar informació en formats reutilitzables, permetent així el seu accés pel ben comuna i per al benefici de les persones i entitats interessades. El seu catàleg de dades utilitza el programario CKAN (Python) sobre el qual s'han desenvolupat les extensions opendatabcn per personalitzar la seva aparença i ampliar les funcionalitats, i federagobes per a la federació de les seves dades amb amb el portal estatal i europeu.
  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Barcelona
  Ajuntament de Barcelona
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  github@bcn.cat

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  GPL (GNU General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  Open Data BCN, projecte que va néixer l'any 2010 implantant el portal l'any 2011, ha anat evolucionant i s'emmarca ara dins de l'estratègia de Barcelona Ciutat Digital, fomentant una economia digital plural i desenvolupant un nou model d'innovació urbana basat en la transformació i la innovació digital del sector públic i la implicació entre les empreses, les administracions, el món acadèmic, les organitzacions, les comunitats i les persones, amb un clar lideratge públic i ciutadà.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable