Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Modernització dels Serveis de l'Ajuntament d'Almassora

 • Nomeni Abreujat:
  moderalma
  Resum:
  Projecte per a la modernització dels serveis de l'Ajuntament d’Almassora per millorar la gestió interna i facilitar la interacció de l'Administració amb els ciutadans.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Castelló/Castelló
  Ajuntament d'Almassora/Almassora
  Contacto:

  Francisco García Pascual
  e-mail: fgarcia@almassora.es
  TF.964560001

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Finalitat:

  • Sistema de Gestió d'Expedients. Implantar una eina de gestió d'expedients i implantar els procediments crítics i/o estratègics de les àrees: Urbanisme i Activitats, Contractació.
  • Gestió Documental i Signatura electrònica. Implantar un mòdul de gestió documental i signatura electrònica integrat amb les aplicacions de Registre d'Entrada i Sortida i de Gestió d'Expedients. Engegar la funcionalitat de signatura electrònica associada als expedients.
  • Sistema d'Informació Geogràfic. Implantar un sistema de gestió territorial que permeti:
  1. Consultar sobre representació cartogràfica la informació gestionada per les aplicacions de gestió, a més d'accedir a la informació gràfica procedent de la cartografia.
  2. Oferir a través del portal web d'una llista de carrers interactiva d'Almassora.
  • Plataforma telemàtica. Implantació del Sistema d'Informació al Ciutadà que després de la seva identificació mitjançant certificat digital ofereix les funcionalitats:
  1. Consultar les dades privades emmagatzemades en les aplicacions de gestió
  2. Enviar de sol·licituds com a inici de tràmits
  3. Obtenir de documents

  Descripció:

  Projecte per a la modernització dels serveis de l'Ajuntament d’Almassora per millorar la gestió interna i facilitar la interacció de l'Administració amb els ciutadans mitjançant l'administració electrònica, fent-la més pròxima i alhora més accessible.

  Requisits:

  Arquitectura Client/Servidor en entorn 32 bits amb connexions mitjançant xarxes locals.
  Servidors d'Aplicacions amb SOTA Windows NT, 2003.
  Equips Clients amb SOTA Windows 98, 2000, XP

  Maquinari:

  • Clients: L'accés al sistema d'informació només ha de realitzar-s'a través d'ordinadors personals PC compatibles (Intel)
  • Servidors: Els servidors haurien de ser màquines amb processadors Intel™ o arquitectura RISC™

  Sistemes operatius:

  • Clients: Es recomana utilitzar el sistema operatiu Microsoft Windows™ 98, 2000, NT o XP, que a causa de la seva hegemonia al mercat està considerat com un estàndard "de facto".
  • Servidors: Windows NT™ Avanced Server 4.1 o Windows 2000 Server, Avanced Server o 2003 Server, Advanced Server. (o superior). Sistema operatiu orientat a entorns departamentals. Es configura com una plataforma servidor adequada per a Base de dades.
  • Xarxes Locals. Suportant els protocols TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol) i l'IPX/SPX (Internetwork Packet Exchange/Sequenced Packet Exchange).

  Bases de dades:

  • Les bases de dades del tipus Base de dades Relacionals conformi amb els requeriments ODBC1 amb l'objectiu de garantir la independència dels programes en relació amb les dades (Oracle, Informix, SQL*Server)
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades