Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Modernització Administrativa de la Diputació de Zamora

 • Nomeni Abreujat:
  madiza
  Resum:
  Aquest projecte té com a missió el dotar a la pròpia Diputació i a alguns ajuntaments de la província de Zamora de les infraestructures tecnològiques maquinari bàsiques per millorar la seva gestió i el servei als ciutadans.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Zamora
  Diputació Provincial de Zamora
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  José Andrés Barber
  jose.andres.barbero@zamoradipu.es
  Tlf: 980.559.300

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Polític

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Modernització Administrativa de la Diputació de Zamora

  Finalitat:

  Objectiu:

  L'objectiu general que es pretén aconseguir amb aquesta mesura és establir una base tecnològica mínima tant en la Diputació com als ajuntaments de la província, adequada per permetre, en un futur, la implantació de procediments electrònics que permetin l'accés electrònic dels ciutadans.

  Els objectius específics que es pretenen aconseguir són:

  • Que els Ajuntaments seleccionats tinguin unes infraestructures tecnològiques bàsiques.
  • Que els Ajuntaments seleccionats tinguin uns sistemes d'informació per a la gestió pública.

  Descripció:

  A la província de Zamora, es donaven una sèrie de característiques que aconsellaven, en una primera fase d'execució, escometre una sèrie d'inversions inicials que permetessin als ajuntaments de la província dotar-se d'una plataforma tecnològica, de telecomunicacions i uns sistemes d'Informació bàsics.

  En efecte, la reduïda grandària de molts dels ajuntaments i la seva deficient dotació d'equipaments i infraestructures informàtiques requereix que es procedeixi a proveir als mateixos d'una sèrie d'equipaments i infraestructures bàsics que els permetin prestar a curt termini un millor servei i atenció als ciutadans.

  Dins d'aquestes infraestructures es va decidir adquirir maquinari bàsic (ordinadors personals, equips multifunció i selladoras de registre) així com un paquet d'aplicacions per a ajuntaments que continguessin, almenys, una aplicació de registre d'entrada i sortida de documents i un gestor d'expedients de contractació.

  Es van adquirir sistemes d'alimentació ininterrompuda per als ajuntaments així com un paquet d'ofimàtica i un altre de seguretat (antivirus, tallafocs, etc.).
  A més es va adquirir un servidor que s'instal·laria en les dependències de la Diputació de Zamora i que serviria per allotjar l'eina SIGEM i, posteriorment, LocalWeb i LocalGIS.

  Requisits:

  Resultats:

  Aquest projecte té com a missió el dotar a la pròpia Diputació i a alguns ajuntaments de la província de Zamora de les infraestructures tecnològiques maquinari bàsiques per millorar la seva gestió i el servei als ciutadans.

  Organismes participants:

  AJUNTAMENTS DE: GALENDE, MORALES DE TORO, COBREROS, VENIALBO, PERERUELA, CARBAJALES D'ALBA, VILLALCAMPO, MORALES DEL REI, MADRIDANOS, BURGANES DE VALVERDE, LA HINIESTA, MICERECES DE TERA, PALLERS DE LA LAMPREANA, POBLADURA DEL VALLE, VEGA DE TERA, CALZADILLA DE TERA, GALLEDA DEL VI, FREIXE DE LA RIBERA, EL PEGO, TORRES DEL CARRIZAL, QUEIXALS DELS CAVALLERS, MELGAR DE TERA, GUARRATE, VILLALAZÁN, HERMISENDE, PINILLA DE TORO, CASTROVERDE DE CAMPOS, LUBIAN, BARCIAL DEL BARCO, VILLALOBOS.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades