accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Dia d'Internet Segura 2023

  • Museu Nacional Reina Sofia de Madrid -Palacio de Congressos de León - Tallers online
  • 07 febrer 2023 - 09 febrer 2023
  • 10:00

El 7 de febrer de 2023 se celebra en todo el mundo el Día de Internet Segura o Safer Internet Day(Obri en nova finestra)  #SID2023, baix el lema en esta edició "Junts per una Internet millor (Together for a better internet)". Es tracta d'un esdeveniment promogut per la xarxa INSAFE/INHOPE amb el suport de la Comissió Europea, que se celebra cada mes de febrer amb l'objectiu de promoure un ús segur i positiu de la tecnologia, especialment entre xiquets i jóvens.

Des de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), i com cada any, se celebra el #DíaDeInternetSegura amb activitats per a fomentar, entre xiquets, jóvens i els seus entorns més pròxims, un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, promocionant les seues competències en esta matèria i ajudant-los a ser respectuosos, crítics i creatius, en línia amb els principis digitals europeus.

Per a açò, des d'INCIBE i en col·laboració amb l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF), es realitzaran tres tallers online interactius(Obri en nova finestra) , que tindran lloc el pròxim 7 de febrer, con el objetivo de ayudar al alumnado a desarrollar sus competencias digitales para aprender a realizar un uso seguro y responsable de Internet. También, se organizará una jornada en Madrid (Museo Nacional Reina Sofía) el día 7 y otra en el Palacio de Exposiciones y Congresos de León los próximos días 8 y 9 de febrero. 

Inscripció als tallers online(Obri en nova finestra)

Tota la informació sobre el #DíaDeInternetSegura #SID2023 es troba disponible en Dia d'Internet Segura 2023 | INCIBE(Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)