accesskey_mod_content

El Centre de Transferència de Tecnologia té com a objectiu afavorir la reutilització de solucions per totes les Administracions Públiques.

El directori de solucions del CTT és el lloc indicat per a trobar una solució, projecte, servei o actiu semàntic per a reutilitzar en la teua administració. Usa les diferents opcions de cerca disponibles en el menú de l'esquerra per a localitzar la solució que necessites.

Accés al cercador de solucions del CTT

Totes les solucions disponibles en el CTT arrepleguen informació divulgativa i d'ús, i s'ofereixen diferents opcions de descàrrega i de col·laboració en elles. Per a aquelles solucions que desitgen construir una comunitat de desenvolupament al voltant del seu projecte programari lliure, s'ha creat l'organització forja-CTT en GitHub(Obri en nova finestra) .

El CTT és la resposta a l'article 158 de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, i a l'article 17 del Reial decret 4/2010, de 8 de Gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració Electrònica.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General