Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Actuaciones para el desarrollo de la Administración Electrónica en el Gobierno de Aragón

 • Nomene Abreujat:
  paea
  Resum:
  L'objecte d'este projecte és unificar la informació publicada en el CTT sobre els projectes i servicis desenvolupats per part del Govern d'Aragó en el marc del desenvolupament de l'Administració Electrònica inclouen aquells aspectes comuns o accessoris als propis servicis.

  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I QUALITAT DELS SERVICIS
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Es publica tota la informació i codi disponible sobre el servici a fi de no requerir la subscripció per part dels interessats. Per a consultes específiques: soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Implantació , Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes , Servicis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Documents Personals
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu , Semàntic , Tècnic , Legal
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Projectes i servicis desenvolupats per part del Govern d'Aragó en el marc del desenvolupament de l'Administració Electrònica incloent aquella informació comuna, accessòria, o complementària a la publicada en els servicis específics.

  Esta solució actuarà com a índex de solucions alliberades així com d'altres elements normatius, d'informació i de formació que siguen aplicable al conjunt de servicis.

  Els servicis acollits al Desenvolupament de l'Administració Electrònica en el Govern d'Aragó es troben en règim de co-finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en els seus Programes Operatius Regionals d'Aragó per als períodes 2007-2013 i 2014-2020

  Notícies

  28 May 2015

  El Govern d'Aragó actualitza la informació i el codi font de 25 servicis i aplicacions d'Administració Electrònica. Desplegar acordeon

  El Govern d'Aragó considera la publicació del codi font de les aplicacions i servicis d'Administració Electrònica en el Centre de Transferència de Tecnologies com un element principal entre les actuacions destinades a la reutilització de les solucions així com un element de transparència tant en la gestió de les inversions públiques com en la pròpia activitat dels servicis i aplicacions.

  Este alliberament del codi i de la informació facilita la coordinació amb altres administracions i amb els actors del sector privat implicat en el desenvolupament de l'Administració Electrònica en compartir-se les estratègies, avanços i experiències en matèria de construcció i implantació d'aplicacions i servicis que donen solució a situacions comunes tant en matèria de gestió administrativa com en la prestació dels servicis públics al ciutadà a través de mitjans electrònics.

  Com a benefici addicional, la publicació de la informació, possibilita l'increment de la concurrència en aquells processos de licitació associats tant a la millora dels propis servicis alliberats com en el desenvolupament d'aplicacions que hagen d'integrar-se amb ells. Evitant-se així la possibilitat de captivitat de l'Administració, o preponderància per part d'un proveïdor, derivada de la indisponibilidad de la informació necessària perquè, la resta d'empreses interessades, puguen participar en processos de licitació en termes d'igualtat i competència.

  En conseqüència i amb motiu de la licitació del forme expedient SGT_23/2015 de desenvolupament integrat, ampliació, adaptació i manteniment de les aplicacions i servicis generals d'Administració Electrònica del Govern d'Aragó, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en els seus programes operatius regionals corresponents a Aragó per als períodes 2007-2013 i 2014-2020,  es procedix a actualitzar la informació publicada en el Centre de Transferència de Tecnologies incloent el codi font i la documentació disponible a data de 18 de Maig de 2015 independentment de la planificació dels treballs a realitzar en cada servici fins hui d'adjudicació del citat expedient.

  Nota per a les empreses interessades en la licitació:

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable