accesskey_mod_content

Versió 3.6 d'ACCEDISCA disponible per a descàrrega baix llicencia EUPL

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

11 octubre 2017

La plataforma ACCEDISCA – Seu i Gestió electrònica de procediments - es posa a la disposició de les AA.PP. que ho precisen, com a servici en el Núvol o com a producte instalable en les infraestructures de l'organisme.

ACCEDISCA és una solució horitzontal completa de Seu electrònica i Aplicació de Gestió dels Expedients Administratius, amb una potent ferramenta d'administració per a la configuració dels procediments i continguts de la Seu. ACCEDISCA – Accés dels Ciudadanos als Expedients de l'Administració - es posa a la disposició de les AA.PP. que la precisen, com a servici en el Núvol o com a producte instalable en les infraestructures de l'organisme.

Per a la seua instal·lació en les pròpies infraestructures, el codi font d'ACCEDISCA es distribuïx baix llicencia EUPL de tal forma que, respectant les condicions establides en esta, l'entitat que ho descarrega puga evolucionar i/o adaptar la solució horitzontal a les seues necessitats específiques, si així ho precisa.

Recentment, s'ha posat a disposició en àrea de Descàrregues de la solució en este Portal d'Administració Electrònica (PAE), un nou pack amb el codi font corresponent a la versió 3.6 de la plataforma, alliberat baix llicencia EUPL v. 1.1. Amb múltiples millores, la versió 3.6 d'ACCEDISCA inclou com a funcionalitat més destacada, la integració amb la Passarel·la de Pagament per al pagament telemàtic de taxes.

Més informació sobre la solució Accedisca en el CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns