accesskey_mod_content

Versió 3.6 d'ACCEDEIXI disponible per a descàrrega baix llicencia EUPL

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

11 octubre 2017

La plataforma ACCEDEIXI – Seu i Gestió electrònica de procediments - es posa a la disposició de les AA.PP. que ho precisin, com a servei en el Núvol o com a producte instal·lable en les infraestructures de l'organisme.

ACCEDEIXI és una solució horitzontal completa de Seu electrònica i Aplicació de Gestió dels Expedients Administratius, amb una potent eina d'administració per a la configuració dels procediments i continguts de la Seu. ACCEDEIXI – Accés dels Ciudadanos als Expedients de l'Administració - es posa a la disposició de les AA.PP. que la precisin, com a servei en el Núvol o com a producte instal·lable en les infraestructures de l'organisme.

Per a la seva instal·lació en les pròpies infraestructures, el codi font d'ACCEDEIXI es distribueix baix llicencia EUPL de tal forma que, respectant les condicions establertes en aquesta, l'entitat que ho descarrega pugui evolucionar i/o adaptar la solució horitzontal a les seves necessitats específiques, si així ho precisa.

Recentment, s'ha posat a disposició a l'àrea àrea de Descàrregues de la solució en aquest Portal d'Administració Electrònica (PAE), un nou pack amb el codi font corresponent a la versió 3.6 de la plataforma, alliberat baix llicencia EUPL v. 1.1. Amb múltiples millores, la versió 3.6 d'ACCEDEIXI inclou com a funcionalitat més destacada, la integració amb la Passarel·la de Pagament per al pagament telemàtic de taxes.

Més informació sobre la solució Accedeixi en el CTT.

  • Infraestructures i serveis comuns