accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: El servei compartit de gestió de notificacions Notific@

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

03 abril 2017

Clau per al compliment immediat de la Llei 39/2015 en relació amb les notificacions administratives.

La plataforma  Notific@  treballa en col·laboració amb altres infraestructures comunes de diversa índole que, en el seu conjunt, poden canalitzar automàticament totes les notificacions que es generen en les Administracions Públiques, preferentment a partir dels sistemes d'informació mecanitzats, perquè arribin a la seva destinació –persones físiques, jurídiques i unes altres- de la manera més eficient i econòmica possible.

Donada la seva relació directa amb la implantació de la Llei 39/2015 és de gran interès per a totes les Administracions Públiques i per tant el seu ús ha experimentat un gran creixement en els últims mesos.

Per a més informació sobre aquesta eina, indicadors d'ús i actuacions futures pot consultar la Nota Tècnica " El servei compartit de gestió de notificacions Notific@(Obre en nova finestra) ". 

Per a més informació tècnica sobre aquesta eina i com fer ús d'ella pot consultar la  secció del CTT dedicada a Notific@ . Per a més xifres i indicadors d'ús pel que fa a Notific@ pot consultar tots els indicadors detallats disponibles sobre este tema en  DATAOBSAE  .

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Serveis electrònics
  • Ciutadà