accesskey_mod_content

Nova versió d'ACCEDEIXI amb disseny responsive

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

02 novembre 2016

ACCEDEIXI evoluciona cap a la seva versió 3.5 que incorpora, entre altres novetats, un disseny responsive de la interfície del mòdul de Seu electrònica.

ACCEDEIXI (Accés dels Ciudadanos als Expedients de l'Administració), és una plataforma modular que integra tres components principals: una seu-i; un complet gestor per a la tramitació electrònica dels expedients que s'inicien a la seu; i una eina per a la seva administració i configuració, que inclou un gestor de continguts de la seu i un editor de formularis propi.

Actualment, l'ús de dispositius mòbils per navegar per internet experimenta un creixement constant. Per aquest motiu, s'ha dut a terme una labor de redissenyo i incorporació de capacitats Responsive, que permet l'adequada visualització d'una Seu-i implementada amb ACCEDEIXI, independentment del dispositiu que el ciutadà utilitzi en l'accés (mòbils, tableta, etc.). Es millora sensiblement l'experiència de l'usuari, amb una web adaptable i flexible.

La nova versió ha estat desplegada recentment en la instància d'ACCEDEIXI sobre la qual es recolza la Seu electrònica de la Secretària d'Estat d'Administracions Públiques (SEAP).(Obre en nova finestra)

Més informació sobre la solució ACCEDEIXI  en el CTT

  • Interoperabilitat
  • Serveis electrònics