accesskey_mod_content

Noves opcions de subscripció a solucions del CTT.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 juliol 2015

logo ctt

Qualsevol usuari podrà subscriure's a les solucions del CTT que desitge i rebre en el seu correu electrònic, a més de les notícies, les actualitzacions i incorporacions de documents realitzades en l'àrea de descàrregues.

El newsletter setmanal del PAe distribuïx per correu electrònic un agregat de les notícies destacades de PAe i de solucions del CTT, els pròxims esdeveniments d'administració electrònica i una selecció de twitters destacats enviats des del nostre compte oficial @obsae(Obri en nova finestra) .

Per a complementar este newsletter i adaptar-ho a les noves necessitats que se'ns han vingut demandant, s'ha millorat el mòdul de gestió de subscripcions a solucions del CTT.  Així pretenem millorar els canals de comunicació específics de cada solució oferint una resposta més proactiva als nostres usuaris finals.

La gestió de subscripcions a solucions del CTT tindrà les següents característiques:

 • La subscripció a una solució es realitzarà de forma individualitzada en cada solució. Esta opció estarà disponible en la pestanya "general" de totes les solucions. També és possible accedir directament en http://administracionelectronica.gob.es/ctt/ #subscripcions.
 • L'enviament de les subscripcions es realitzarà diàriament. Per a cada solució a la qual es trobe subscrit es rebrà un únic correu acumulant tots els canvis realitzats en eixe dia per a eixa solució. Si no existixen canvis no es rebrà cap correu electrònic.
 • La subscripció inclourà per a cada solució:
  • Les notícies que s'hagen donat de alta en eixa solució.
  • Els canvis en documents de l'àrea de descàrregues:
   • Es notificaran altes de nous fitxers (descàrregues) i modificacions de fitxers (actualitzacions que impliquen pujada d'un nou fitxer)
   • No es notificaran canvis en literals de les carpetes, descripcions, noms de les descàrregues, etc.
  • Existirà un enllaç al fitxer per a poder descarregar-ho directament.
 • La subscripció a una solució es podrà realitzar també per usuaris anònims que accedixen per internet encara que en este cas només se'ls notificaran actualitzacions de continguts  declarats com a públics. Els usuaris amb perfil administració sí rebran notificacions sobre tots els canvis en els fitxers encara que només podran descarregar-los si s'identifiquen en el sistema i si es connecten a través de la xarxa SARA.
 • Els usuaris registrats en PAe podran consultar de forma agregada les solucions a les quins es troben subscrits. Per a açò una vegada identificats amb el seu usuari en PAe, podran accedir en el menú superior dret a "Configuració" i en la nova pantalla que apareix hauran d'accedir a "subscripcions".

Recordeu que per a gestionar correctament les vostres subscripcions és imprescindible que mantingueu actualitzades els comptes de correu electrònic associades als vostres usuaris en PAe.

Esperem que esta nova funcionalitat us siga d'utilitat per a millorar el seguiment de totes les solucions del CTT.

 • Centre de Transferència de Tecnologia