accesskey_mod_content

Noves opcions de subscripció a solucions del CTT.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 juliol 2015

logo ctt

Qualsevol usuari podrà subscriure's a les solucions del CTT que desitgi i rebre en el seu correu electrònic, a més de les notícies, les actualitzacions i incorporacions de documents realitzades a l'àrea de descàrregues.

El newsletter setmanal del PAe distribueix per correu electrònic un agregat de les notícies destacades de PAe i de solucions del CTT, els propers esdeveniments d'administració electrònica i una selecció de twitters destacats enviats des del nostre compte oficial @obsae(Obre en nova finestra) .

Per complementar aquest newsletter i adaptar-ho a les noves necessitats que se'ns han vingut demandant, s'ha millorat el mòdul de gestió de subscripcions a solucions del CTT.  Així pretenem millorar els canals de comunicació específics de cada solució oferint una resposta més proactiva als nostres usuaris finals.

La gestió de subscripcions a solucions del CTT tindrà les següents característiques:

 • La subscripció a una solució es realitzarà de forma individualitzada en cada solució. Aquesta opció estarà disponible en la pestanya "general" de totes les solucions. També és possible accedir directament en http://administracionelectronica.gob.es/ctt/ #subscripcions.
 • L'enviament de les subscripcions es realitzarà diàriament. Per a cada solució a la qual es trobi subscrit es rebrà un únic correu acumulant tots els canvis realitzats en aquest dia per a aquesta solució. Si no existeixen canvis no es rebrà cap correu electrònic.
 • La subscripció inclourà per a cada solució:
  • Les notícies que s'hagin donat de alta en aquesta solució.
  • Els canvis en documents de l'àrea de descàrregues:
   • Es notificaran altes de nous fitxers (descàrregues) i modificacions de fitxers (actualitzacions que impliquin pujada d'un nou fitxer)
   • No es notificaran canvis en literals de les carpetes, descripcions, noms de les descàrregues, etc.
  • Existirà un enllaç al fitxer per poder descarregar-ho directament.
 • La subscripció a una solució es podrà realitzar també per usuaris anònims que accedeixen per internet encara que en aquest cas només se'ls notificaran actualitzacions de continguts  declarats com a públics. Els usuaris amb perfil administració sí rebran notificacions sobre tots els canvis en els fitxers encara que només podran descarregar-los si s'identifiquen en el sistema i si es connecten a través de la xarxa SARA.
 • Els usuaris registrats en PAe podran consultar de forma agregada les solucions a les quins es troben subscrits. Per a això una vegada identificats amb el seu usuari en PAe, podran accedir en el menú superior dret a "Configuració" i en la nova pantalla que apareix hauran d'accedir a "subscripcions".

Recordeu que per gestionar correctament les vostres subscripcions és imprescindible que mantingueu actualitzades els comptes de correu electrònic associades als vostres usuaris en PAe.

Esperem que aquesta nova funcionalitat us sigui d'utilitat per millorar el seguiment de totes les solucions del CTT.

 • Centre de Transferència de Tecnologia