accesskey_mod_content

La Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir allibera les fonts de la solució GestorCSV per a facilitar el seu ús per les AAPP.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 maig 2014

GestorCSV és un mòdul per a generar Codis Segurs de Verificació per als documents firmats amb la solució de Portasignatures de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques en manera federada.

Este mòdul aporta la Generació de Codis Segurs de Verificació des de Portasignatures MINHAP , genera els informes de firma i consultar l'autenticitat dels documents firmats mitjançant el CSV

GestorCSV s'integra, al seu torn, amb la solució eVisor per a imprimir els justificants de firma dels documents firmats.
GestorCSV permetrà, a més, validar els documents firmats amb Portasignatures a través d'una pàgina Web introduint el CSV generat en el moment de la firma o el fitxer de firma.

Els fonts de GestorCSV han sigut alliberats en la Forja del CTT amb llicència EUPL per a permetre a les Administracions Públiques la possibilitat d'evolucionar i personalitzar el producte.

El codi font, requisits tècnics i la documentació associada a esta solució es troba disponible en la Forja del CTT:

http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/gestorcsv

Més informació en el CTT en la url http://administracionelectronica.gob.es/ctt/gestorcsv

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Programari Lliure
  • Identitat i Firma electrònica