accesskey_mod_content

La Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir allibera les fonts de la solució GestorCSV per facilitar el seu ús per les AAPP.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

27 maig 2014

GestorCSV és un mòdul per generar Codis Segurs/Segurs de Verificació per als documents signats amb la solució de Portasignatures de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques en manera federada.

Aquest mòdul aporta la Generació de Codis Segurs/Segurs de Verificació des de Portasignatures MINHAP , genera els informes de signatura i consultar l'autenticitat dels documents signats mitjançant el CSV

GestorCSV s'integra, al seu torn, amb la solució eVisor per imprimir els justificants de signatura dels documents signats.
GestorCSV permetrà, a més, validar els documents signats amb Portasignatures a través d'una pàgina Web introduint el CSV generat al moment de la signatura o el fitxer de signatura.

Els fonts de GestorCSV han estat alliberats en la Forja del CTT amb llicència EUPL per permetre a les Administracions Públiques la possibilitat d'evolucionar i personalitzar el producte.

El codi font, requisits tècnics i la documentació associada a aquesta solució es troba disponible en la Forja del CTT:

http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/gestorcsv

Més informació en el CTT en la url http://administracionelectronica.gob.es/ctt/gestorcsv

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Programari Lliure
  • Identitat i Signatura electrònica