es van superar els 300.000 seients registrals intercanviats pel Sistema d'Interconnexió de Registres (SIR).

" /> es van superar els 300.000 seients registrals intercanviats pel Sistema d'Interconnexió de Registres (SIR)." /> PAe - Continua l'ascens en el nombre de seients registrals electrònics intercanviats a través de la plataforma SIR
accesskey_mod_content

Continua l'ascens en el nombre de seients registrals electrònics intercanviats a través de la plataforma SIR

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

03 juny 2014

Durant el passat mes de maig es van superar els 300.000 seients registrals intercanviats pel Sistema d'Interconnexió de Registres (SIR).

La tramitació electrònica de registres suposa un estalvi de tres euros per registre, enfront del cost de la tramitació en paper. També durant maig els estalvis de la tramitació electrònica de registres van superar el milió d'euros.

La millora en l'eficàcia del servei és indubtable doncs els registres arriben a la seva destinació en minuts.

De les administracions connectades a SIR destaquem a continuació les que van digitalitzar més del 95% i amb major nombre de registres tramitats a data de maig de 2014.
 

 

Es reconeix l'esforç del personal dels serveis d'Atenció al Ciutadà per a l'adaptació a aquesta nova forma de treball i s'anima a la resta a utilitzar aquests nous sistemes en honor d'una millora del servei per al ciutadà i estalvi de recursos per a les administracions públiques.

Més ínformación en el CTT sobri SIR

  • Centre de Transferència de Tecnologia

0 Comentaris

No hi ha comentaris