accesskey_mod_content

Irekia renova la seua versió de programari lliure

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

13 febrer 2014

Logo Irekia

El Govern Basc va actualitzar el seu portal sobre Govern Obert i Participació amb una nova versió de programari amb l'objectiu de visualitzar millor les propostes del Govern i de la ciutadania i facilitar d'eixa manera la participació d'estos.

Com en anteriors ocasions, i fidels al compromís d'obertura i col·laboració representat pel programari lliure, la Direcció de Govern Obert posa a la disposició de la comunitat el codi font de l'aplicació Open Irekia v4 en la qual està basat el seu portal web, baix la Llicència Pública de la Unió Europea “ European Union Public Licence – EUPL(Obri en nova finestra) ”.

D'esta forma, mitjançant la distribució lliure i gratuïta del citat programari, la plataforma queda a l'abast de la ciutadania, empreses, organitzacions així com d'altres institucions. En este sentit, com a exemple previ cal citar l'experiència recent del Govern d'Astúries, que ha basat el seu portal “Astúries participa, el seu web de Govern Obert”, en la plataforma Open Irekia.

Publicació del Programari en Open Irekia: https://www.irekia.euskadi.net/es/pages/10081-openirekia-publicacion-del-software-ogov-del-gobierno-vasco?criterio_id=795250&track=1(Obri en nova finestra)

Més informació sobre Open Irekia  en el Centre de Transferència de Tecnologia

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia