accesskey_mod_content

Irekia renova la seva versió de programari lliure

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 febrer 2014

Logo Irekia

El Govern Basc va actualitzar el seu portal sobre Govern Obert i Participació amb una nova versió de programari amb l'objectiu de visualitzar millor les propostes del Govern i de la ciutadania i facilitar d'aquesta manera la participació d'aquests.

Com en anteriors ocasions, i fidels al compromís d'obertura i col·laboració representat pel programari lliure, l'Adreça de Govern Obert posa a la disposició de la comunitat el codi font de l'aplicació Open Irekia v4 en la qual està basat el seu portal web, sota la Llicència Pública de la Unió Europea “ European Union Public Licence – EUPL(Obre en nova finestra) ”.

D'aquesta forma, mitjançant la distribució lliure i gratuïta del citat programari, la plataforma queda a l'abast de la ciutadania, empreses, organitzacions així com d'altres institucions. En aquest sentit, com a exemple previ cal citar l'experiència recent del Govern d'Astúries, que ha basat el seu portal “Astúries participa, el seu web de Govern Obert”, en la plataforma Open Irekia.

Publicació del Programari en Open Irekia: https://www.irekia.euskadi.net/es/pages/10081-openirekia-publicacion-del-software-ogov-del-gobierno-vasco?criterio_id=795250&track=1(Obre en nova finestra)

Més informació sobre Open Irekia  al Centre de Transferència de Tecnologia

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia