accesskey_mod_content

Nou portal d'internacionalització per a pimes de la Unió Europea

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

04 agost 2014

logo Comissió europea

El nou portal La Comissió Europea “SME Internationalisation Portal” suposa una finestreta única on les pimes poden accedir als servicis públics de suport. L'objectiu és ajudar a les pimes de la Unió Europea a expandir el seu negoci fora de la Unió.

La Comissió Europea ha llançat recentment el “SME Internationalisation Portal” per a ajudar a les pimes establides dins de la Unió Europea a expandir el seu negoci fora de la Unió.

El portal oferix ajuda pràctica per a empreses europees que vullguen fer negocis amb tercers països, i suposa una finestreta única on poder accedir a servicis públics de suport a les pimes.

Un dels servicis que oferix el portal és una base de dades de proveïdors de servicis d'ajudes públiques per a mercats locals i internacionals. La base de dades és d'accés lliure i gratuït i inclou més de 300 proveïdors i uns 1.200 servicis d'ajuda.

En un món globalitzat, les pimes de la Unió Europea han de ser capaces de suportar la creixent competència de les economies desenvolupades i emergents i capitalitzar les oportunitats de mercat que estos països proporcionen.

El portal oferix una finestreta única per a empreses europees que busquen servicis públics de suport per a ajudar-los a eixir a l'exterior.

Més informació sobre pimes de la Unió Europea(Obri en nova finestra)

  • Empresa
  • Servicis electrònics