accesskey_mod_content

Nou portal d'internacionalització per a pimes de la Unió Europea

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

04 agost 2014

logo Comissió europea

El nou portal La Comissió Europea “SME Internationalisation Portal” suposa una finestreta única on les pimes poden accedir als serveis públics de suport. L'objectiu és ajudar a les pimes de la Unió Europea a expandir el seu negoci fora de la Unió.

La Comissió Europea ha llançat recentment el “SME Internationalisation Portal” per ajudar a les pimes establertes dins de la Unió Europea a expandir el seu negoci fora de la Unió.

El portal ofereix ajuda pràctica per a empreses europees que vulguin fer negocis amb tercers països, i suposa una finestreta única on poder accedir a serveis públics de suport a les pimes.

Un dels serveis que ofereix el portal és una base de dades de proveïdors de serveis d'ajudes públiques per a mercats locals i internacionals. La base de dades és d'accés lliure i gratuït i inclou més de 300 proveïdors i uns 1.200 serveis d'ajuda.

En un món globalitzat, les pimes de la Unió Europea han de ser capaces de suportar la creixent competència de les economies desenvolupades i emergents i capitalitzar les oportunitats de mercat que aquests països proporcionen.

El portal ofereix una finestreta única per a empreses europees que cerquen serveis públics de suport per ajudar-los a sortir a l'exterior.

Més informació sobre pimes de la Unió Europea(Obre en nova finestra)

  • Empresa
  • Serveis electrònics