accesskey_mod_content

Alliberament de la solució InSide

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 maig 2013

La D.G. de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica allibera els fonts de l'aplicació INSIDE per a facilitar el seu ús per les AAPP

InSide és un sistema per a la gestió de documents i expedients electrònics que complix els requisits perquè tots dos puguen emmagatzemar-se i/o obtindre's segons especifiquen les Normes Tècniques d'Interoperabilitat d'Expedient i Document Electrònic de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

InSide facilita la gestió documental íntegrament electrònica dels documents de la gestió viva de l'expedient, com a pas previ a l'arxivat definitiu de la documentació en un format interoperable i durador.

La D. G. de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica ja oferia des de l'any passat el servici de G-INSIDE en el núvol des del quin les diferents Administracions Públiques poden generar documents i expedients electrònics tant per interfície web com a través de webservices. Ara oferix una nova modalitat de servici: la instal·lació de l'aplicatiu InSide en la seua pròpia organització. Este alliberament inclou també els fonts dels servicis G-INSIDE perquè estos puguen ser oferits també dins de la seua organització.

Els fonts d'InSide han sigut alliberats amb llicència EUPL per a permetre a les administracions públiques receptores la possibilitat d'evolucionar o personalitzar el producte. El codi font, binaris i instruccions d'instal·lació es troben disponibles a través del projecte InSide en la forja del CTT.

Més informació sobre la solució InSide

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia