" /> PAe - El CESSAMENT proposa una nova estratègia per impulsar el desenvolupament de serveis en el núvol.
accesskey_mod_content

El CESSAMENT proposa una nova estratègia per impulsar el desenvolupament de serveis en el núvol.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 gener 2013

El Comitè Econòmic i Social Europeu (CESSAMENT) ha publicat un dictamen que proposa una alternativa al pla per "alliberar el potencial de la computació en núvol a Europa" presentat per la Comissió Europea. En lloc d'això, el CESSAMENT proposa una estratègia amb tres pilars, és a dir, ampliar l'ús del núvol, el desenvolupament de programari basat en el núvol, i construir la computació en núvol a Europa.

En un dictamen aprovat recentment, el Comitè Econòmic i Social Europeu (CESSAMENT) destaca que, si bé la UE té previst de forma encertada com a objectiu impulsar l'ús de la computació en núvol, la UE també deixa d'estimular el desenvolupament de serveis en el núvol i la urgència de la infraestructura europea de computació en núvol. El dictamen avalua la Comunicació de la Comissió Europea sobre "Alliberar el potencial de la computació en núvol a Europa" presentada al setembre de 2012, i proposa una estratègia de tres pilars, és a dir, ampliar l'ús del núvol, programari desenvolupat basat en el núvol, i construir la computació en núvol a Europa.

Font originaol de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Govern obert

0 Comentaris

No hi ha comentaris