" /> PAe - L'Avantprojecte de Llei de Transparecia inclou aportacions dels ciutadans.
accesskey_mod_content

L'Avantprojecte de Llei de Transparecia inclou aportacions dels ciutadans.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

21 maig 2012

El procés de consulta pública convertix l'elaboració de la Llei de Transparència en "un acte de transparència mateixa".

L'Avantprojecte de Llei de Transparència inclou aportacions dels ciutadans.

Quasi 80.000 ciutadans s'han interessat per l'elaboració de la norma i s'han enviat prop de 3.700 observacions, que s'han traduït en significatives modificacions respecte al primer text publicat pel Govern.

El Govern emmarca esta reforma en el seu programa de regeneració democràtica, però insistix que tindrà efectes econòmics perquè genera confiança i augmenta la responsabilitat dels gestors públics.

El Consell de Ministres ha rebut un informe de la vice-presidenta del Govern i ministra de la Presidència sobre l'Avantprojecte de Llei de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern. A més, ha acordat la seua remissió, per a la redacció dels oportuns informes, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i al Consell d'Estat, com a pas previ al seu enviament a les Corts per a la seua tramitació parlamentària.

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Govern obert
  • Cooperació interadministrativa