" /> PAe - L'Avantprojecte de Llei de Transparecia inclou aportacions dels ciutadans.
accesskey_mod_content

L'Avantprojecte de Llei de Transparecia inclou aportacions dels ciutadans.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

21 maig 2012

El procés de consulta pública converteix l'elaboració de la Llei de Transparència en "un acte de transparència mateixa".

L'Avantprojecte de Llei de Transparència inclou aportacions dels ciutadans.

Gairebé 80.000 ciutadans s'han interessat per l'elaboració de la norma i s'han enviat prop de 3.700 observacions, que s'han traduït en significatives modificacions respecte al primer text publicat pel Govern.

El Govern emmarca aquesta reforma al seu programa de regeneració democràtica, però insisteix que tindrà efectes econòmics perquè genera confiança i augmenta la responsabilitat dels gestors públics.

El Consell de Ministres ha rebut un informe de la vice-presidenta del Govern i ministra de la Presidència sobre l'Avantprojecte de Llei de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern. A més, ha acordat la seva remissió, per a la redacció dels oportuns informes, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i al Consell d'Estat, com a pas previ al seu enviament a les Corts per a la seva tramitació parlamentària.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Govern obert
  • Cooperació interadministrativa