accesskey_mod_content

Alliberament del client @firma

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 octubre 2010

La D.G. per a l'Impuls de l'Administració Electrònica, gestora de la plataforma @firma, ha alliberat el client de firma electrònica

 

La D.G per a l'Impuls de l'Administració Electrònica, gestora de la plataforma @firma, ha alliberat com a programari de fonts obertes una de les peces fonamentals relacionades amb l'ús d'esta plataforma, el client de firma electrònica d'@firma. Que a més és una solució de referència per a complir amb les mesures d'Identificació i autenticació descrites en el Capítol II de la Llei 11/2007 d'Accés electrònic dels ciutadans als Servicis Públics (LAECSP).
Concretament s'allibera l'última versió disponible del client, la versió 3.1. Este alliberament es realitza amb una llicència dual: GPL v3 i EUPL v1.
A més és important destacar que el client d'@firma és el primer projecte del Centre de Transferència de Tecnologia que comença a utilitzar totes les capacitats del CTT com forja de desenvolupament col·laboratiu: fòrums, registres, repositori de codi (SVN), llistes de distribució de correu, etc. La Forja del CTT és l'entorn tecnològic en el qual es produïx este alliberament i en el qual es constituirà la comunitat desenvolupe entorn de/entorn d'este producte de fonts obertes.