accesskey_mod_content

La Secretaria General d'Administració Digital (fins a desembre 2016 DTIC) impulsa i coordina el procés de racionalització i transformació digital de l'Administració General de l'Estat i treballa amb la resta d'Administracions Públiques per garantir la interoperabilitat i l'eficàcia i l'eficiència en la prestació dels serveis als ciutadans i empreses.

El Catàleg de Serveis d'Administració Digital de la SGAD té com a objecte difondre els serveis comuns, infraestructures i altres solucions que es posen a la disposició de les Administracions Públiques per contribuir a impulsar el desenvolupament de l'Administració Digital i millorar els serveis que s'ofereixen a ciutadans i a empreses, o internament als empleats públics. 

Els serveis que es presenten al catàleg estan operatius i ampliant les seves funcionalitats dia a dia. Molts d'ells s'han engegat amb la col·laboració de diferents departaments ministerials o d'altres Administracions Públiques.

Els serveis s'agrupen en diferents categories en funció de l'àmbit funcional o de les seves característiques de provisió. Aquestes categories són:

  • Impuls de l'Administració Digital i de Serveis als Ciudadanos.
  • Gestió interna.
  • Infraestructures.
  • Regulació, guies i informes rellevants.

1 Comentaris

  • VJIMENER 23/05/2018 a les 13:14

    Holapara quan una actualització?Es troben a faltar serveis com FIRe o Autofirma.GraciasSaludos

 

Enllacis relacionatsEnllaços relacionats

Destacats