accesskey_mod_content

API SITNA, del Govern de Navarra, en l'oferta de solucions de programari lliure del Centre de Transferència de Tecnologia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 maig 2020

Aquesta API JavaScript , desenvolupada dins del SISTEMA D'INFORMACIÓ TERRITORIAL DE NAVARRA. permet incloure en pàgines i aplicacions web un visor de mapes interactiu i així representar informació georeferenciada.

L'és API SITNA una API JavaScript que permet incloure en pàgines i aplicacions web un visor de mapes interactiu i així representar informació georeferenciada.
 
És un producte, SISTEMA D'INFORMACIÓ TERRITORIAL DE NAVARRA ( SITNA ), desenvolupat per al seu ús en aplicacions web de Govern de Navarra, però pot ser utilitzat per qualsevol usuari i organització a les seves pàgines web, com ja ha fet el Consell Insular de Menorca, creant IDE menorca. SITNA vol contribuir de forma activa en el desenvolupament col·laboratiu entre administracions, igual que es va fer amb el món dels desenvolupadors en general a través del repositori GitHub(Obre en nova finestra) .

L'està API basada en diverses biblioteques JavaScript de tercers, però està completament autocontenida i simplement carregant a la pàgina el script de la API es carreguen dinàmicament els recursos que necessita. L'objectiu ha estat facilitar el seu ús per a desenvolupadors sense grans coneixements en Sistemes d'Informació Geogràfica.

Està a la disposició del públic tant el full de ruta d'evolució tecnològica(Obre en nova finestra) , amb una ferma aposta del Govern de Navarra a dotar-la de noves funcionalitats, com a nombrosos exemples d'aplicació pràctica en els nostres geoportales temàtics(Obre en nova finestra) i IDENA(Obre en nova finestra) .

El Centre Nacional d'Informació Geogràfica, dependent de l'Institut Geogràfic Nacional, també té el compromís d'incloure a API SITNA , com un valuós component que ajudi a altres entitats a crear els seus propis visors geogràfics, amb el consegüent estalvi de costos, dins del nou Portal d'eines de la IDEE(Obre en nova finestra) , de propera publicació.

Més informació en la solució Api Sitna del CTT

Font original de la notícia (Obre en nova finestra)

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i serveis comuns