accesskey_mod_content

Desplegada nova versió d'Arxivi v1.2.5.5

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 març 2018

logo arxivi

Aquesta versió permet donar resposta a sol·licituds d'accés a l'arxiu electrònic mitjançant paquets de difusió.

Arxivi és una aplicació web d'arxiu definitiu, que disposa d'operacions per treballar amb expedients i documents electrònics.

S'ha desplegat una nova versió (v1.2.5.5) que inclou una sèrie de noves funcionalitats i millores. En concret, cal destacar les següents novetats:

  • Redissenyo de la interfície d'usuari. S'ha canviat per complet el disseny de la interfície, de manera que l'aplicació posseeix ara un disseny més atractiu i usable.
  • Gestió de paquets DIP (Dissemination Information Package). S'ha implementat una nova funcionalitat per poder generar paquets de difusió. Amb aquesta nova funcionalitat es pretén donar resposta a les peticions d'accés a l'arxiu que reben els arxivers. Quan un arxiver rebi una petició d'accés a certs expedients del seu arxiu electrònic, haurà de generar un nou paquet de difusió. Aquest paquet incorporarà els expedients que han de ser aportats al sol·licitant. Una vegada que l'arxiver ha inclòs tots els expedients en el paquet de difusió, haurà de tancar el paquet i generar unes credencials d'accés. Les credencials d'accés es generaran indicant el NIF de l'interessat i se li faran arribar per correu electrònic juntament amb la URL des de la qual podrà consultar el paquet de difusió. Una vegada el sol·licitant rebi aquestes credencials, podria accedir a aquesta URL per consultar o descarregar els expedients.
  • Altres correccions i millores.

Més informació en solució Arxivi del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i serveis comuns