accesskey_mod_content

AIREF fa ús de la solució ACCEDEIXI per a la seva Seu electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 març 2018

L'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIREF) té com a missió vetllar per la sostenibilitat de les finances públiques, i garantir el compliment efectiu per les Administracions Públiques del principi d'estabilitat pressupostària recollit en l'art. 135 de la Constitució Espanyola.

En honor del compliment de la normativa aplicable, aquest organisme disposa des de fa uns mesos d'una Seu electrònica, que s'ha implantat recolzada sobre la solució horitzontal ACCEDEIXI en la seva modalitat en el Núvol. D'aquesta manera, a més de facilitar la relació electrònica amb el ciutadà (persones físiques o jurídiques), AIREF compta amb una aplicació completa per a la tramitació dels seus expedients. Al seu torn, l'administrador de procediments de la solució, li permet publicar i configurar nous procediments administratius amb el seu formulari específic, d'una forma senzilla i sense desenvolupament.

Actualment la seva seu electrònica en el núvol utilitza la versió 4.1 d'ACCEDEIXI. No obstant això, tractant-se d'un servei Cloud, les noves funcionalitats i millores d'ACCEDEIXI s'incorporen a aquesta instància de forma periòdica.

Premi al següent enllaç per visitar la Seu-i d'AIREF(Obre en nova finestra)

  • Infraestructures i serveis comuns