accesskey_mod_content

Disponible la nova versió de la plataforma @firma federada

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 gener 2018

Logo @firma

La nova versió suposa una renovació tecnològica, a més d'incorporar noves funcionalitats.

@firma és una plataforma de validació i firma electrònica multi-PKI, que es posa a la disposició de les Administracions Públiques, proporcionant servicis per a implementar l'autenticació i firma electrònica avançada d'una forma ràpida i efectiva.

Les Administracions Públiques interessades en l'actualització de la seua plataforma @firma o en la instal·lació d'una plataforma @firma per a ús propi (@firma versió federada), ja poden sol·licitar-ho al servici de suport:

https://soportecaid.redsara.es/ayuda/consulta/caid

La nova versió 6.2.2, a més d'incorporar nova funcionalitat suposa una renovació tecnològica. Poden consultar els canvis respecte a la versió anterior en la documentació del projecte.

Les plataformes federades es recomanen únicament per a aquelles Administracions Públiques l'elevat volum de les quals de validacions fan més eficient l'ús de la plataforma local, típicament a partir de 3 milions de validacions al mes.

Més informació en solució @firma del CTT.

  • Identitat i Firma electrònica
  • Desenvolupament de Sistemes