accesskey_mod_content

Disponible la nova versió de la plataforma @signa federada

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 gener 2018

Logo @signa

La nova versió suposa una renovació tecnològica, a més d'incorporar noves funcionalitats.

@signatura és una plataforma de validació i signatura electrònica multi-PKI, que es posa a la disposició de les Administracions Públiques, proporcionant serveis per implementar l'autenticació i signatura electrònica avançada d'una forma ràpida i efectiva.

Les Administracions Públiques interessades en l'actualització de la seva plataforma @signa o en la instal·lació d'una plataforma @signa per a ús propi (@signa versió federada), ja poden sol·licitar-ho al servei de suport:

https://soportecaid.redsara.es/ayuda/consulta/caid

La nova versió 6.2.2, a més d'incorporar nova funcionalitat suposa una renovació tecnològica. Poden consultar els canvis respecte a la versió anterior en la documentació del projecte.

Les plataformes federades es recomanen únicament per a aquelles Administracions Públiques l'elevat volum de les quals de validacions fan més eficient l'ús de la plataforma local, típicament a partir de 3 milions de validacions al mes.

Més informació en solució @signa del CTT.

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Desenvolupament de Sistemes