accesskey_mod_content

Nova versió del servei de diagnòstic en línia disponible a través de la Comunitat d'Accessibilitat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 maig 2017

logo observatori accessibilitat

Aquesta nova versió inclou diverses funcionalitats noves, com la possibilitat de llançar una anàlisi sobre un conjunt determinat d'URL o l'emmagatzematge de resultats en històric.

S'ha desplegat la nova versió del servei de diagnòstic en línia, disponible a través de la pestanya Servei de la  Comunitat d'Accessibilitat . Per poder accedir a la Comunitat és necessari tenir un usuari registrat en PAe i haver enviat la sol·licitud d'accés a aquesta.
Sobre aquesta última versió s'han incorporat noves funcionalitats:

  • Anàlisi sobre un conjunt tancat d'URL: Anàlisi online d'un conjunt predefinit de pàgines d'un lloc web públic en Internet. Com a màxim es podran analitzar 17 pàgines.
  • Històric: A partir d'ara el servei de diagnòstic en línia podrà guardar el resultat de l'anàlisi associant-ho a la url i incorporar en l'informe el seu evolutiu respecte a execucions anteriors per poder comparar-les. S'emmagatzemaran fins a un màxim de 3 execucions. Per poder agregar un resultat a l'històric serà necessari analitzar 17 pàgines del portal perquè els resultats puguin ser comparables entre avaluacions.
  • Codi font: S'ha modificat la forma d'enviar el codi, en aquesta nova versió es permetrà adjuntar el codi font en forma de fitxer. Aquesta opció és útil en aquells casos en què l'analitzador no pugui accedir al contingut per estar allotjat en un espai protegit.
  • Accessibilitat