accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: "La reutilització de la informació del Sector Públic"

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 juny 2017

logo OBSAE

 Com ens veiem?, Com ens veuen?, quin és la tendència?

Les polítiques de foment de la reutilització de la informació del sector públic han obert el camí de l'obertura de dades necessari per a la implantació d'altres iniciatives. S'ha assentat la idea que és la dada el que interessa i, conseqüentment, s'aveïna una revolució a mesura que s'estengui aquest enfocament; les Administracions van incorporant en les seves estratègies de modernització el caràcter ‘datacéntrico’.

En la següent Nota Tècnica es fa un repàs de la situació d'Espanya en matèria de Reutilització, tant per part del sector públic com del sector privat, i s'analitzen algunes de les noves tendències a partir de les dades.

Per a més informació sobre com s'ha engegat i s'està gestionant el sistema pot consultar la nota tècnica:  “La reutilització de la informació del Sector Públic "

  • Observatori d'Administració Electrònica