accesskey_mod_content

La Direcció general d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cartagena publica en el CTT el seu component de firma per a la plataforma .NET de Microsoft.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

15 juny 2016

El component de firma es distribuïx baix llicència GPLv3, i contempla la generació i validació de firmes XAdES.

El projecte FirmaXadesNet naix davant la necessitat d'incorporar la funcionalitat de firma electrònica en les aplicacions desenvolupades per a la plataforma .NET de Microsoft. ja que no es va trobar cap solució de codi obert que complira amb els requisits i usar IKVM.NET per a poder reutilitzar components de Java no era una alternativa, es va decidir prendre com a punt de partida el XAdES Starter joc desenvolupat per Microsoft França, donant com resultat una llibreria que permet a les aplicacions desenvolupades en .NET la generació de firmes XAdES de forma nativa.

La Direcció general d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cartagena considera la publicació del codi font de les aplicacions en el Centre de Transferència de Tecnologia com un element principal entre les actuacions destinades a la reutilització de les solucions, facilitant així el compliment dels articles 157 i 158 de la Llei 40/2015, que regulen la citada activitat en les Administracions.

Més informació sobre la solució FirmaXadesNet en el CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Identitat i Firma electrònica