accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: La interconnexió electrònica de les Administracions Públiques amb l'Administració de Justícia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

01 juny 2016

Logo OBSAE

Les Administracions Públiques contribuïxen en el procés de la transformació digital de l'Administració de Justícia

El projecte d'integració amb l'Administració de Justícia està donant els seus primers fruits, havent-se aconseguit l'enviament íntegrament electrònic d'un expedient des de la Diputació de Càceres a un òrgan judicial del contenciós-administratiu d'aquesta província. Es consolida amb açò la plataforma INSIDE (DTIC)-CARREGADOR (Justícia) per a la remissió electrònica d'expedients als òrgans judicials.

Este primer expedient remès complix totes les garanties especificades en l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI) tant per a documents com per a expedients electrònics. La ferramenta INSIDE , un dels 14 servicis declarats com compartits en l'Estratègia TIC, ha funcionat d'intermediària entre els dos mons: administratiu i judicial.

Per a més informació pot consultar la nota tècnica: " La interconnexió electrònica de les Administracions Públiques amb l'Administració de Justícia "

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa