accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: La interconnexió electrònica de les Administracions Públiques amb l'Administració de Justícia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

01 juny 2016

Logo OBSAE

Les Administracions Públiques contribueixen en el procés de la transformació digital de l'Administració de Justícia

El projecte d'integració amb l'Administració de Justícia està donant els seus primers fruits, havent-se aconseguit l'enviament íntegrament electrònic d'un expedient des de la Diputació de Càceres a un òrgan judicial del contenciós-administratiu d'aquesta província. Es consolida amb això la plataforma INSIDE (DTIC)-CARREGADOR (Justícia) per a la remissió electrònica d'expedients als òrgans judicials.

Aquest primer expedient remès compleix totes les garanties especificades en l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI) tant per a documents com per a expedients electrònics. L'eina INSIDE , un dels 14 serveis declarats com compartits en l'Estratègia TIC, ha funcionat d'intermediària entre els dos mons: administratiu i judicial.

Per a més informació pot consultar la nota tècnica: " La interconnexió electrònica de les Administracions Públiques amb l'Administració de Justícia "

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa