accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE. L'arxiu electrònic és l'última etapa del document electrònic

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 juliol 2015

logo obsae

La política de gestió de documents electrònics assenyala el recorregut d'interoperabilitat del document i l'arxiu electrònic la seva destinació final per poder ser recuperable. 

En els últims anys s'han observat nombrosos i significatius esforços per implantar la tramitació electrònica. No obstant això, una part fonamental, que és la gestió del cicle de vida dels documents i expedients electrònics juntament amb el seu arxivat definitiu, encara no ha estat suficientment estesa i implantada.

En la nova nota tècnica de l'OBSAE que posem a la vostra disposició, la Sotsdirecció General d'Informació, Documentació i Publicacions del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ha fet un interessant resum de la situació així com d'algunes actuacions interessants que s'estan duent a terme en el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, en alguns casos en col·laboració amb altres administracions públiques, i que poden ser utilitzades des de la resta d'ens públics.

Per a més informació pot consultar la nova nota tècnica de l'OBSAE: L'arxiu electrònic és l'última etapa del document electrònic.

Més informació sobre el Pilot d'arxiu electrònic en marxa en la solució del CTT ARXIVI

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Interoperabilitat