accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE. Seguiment de l'adequació a l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

26 febrer 2015

logo obsae

Estat de situació a la fi de 2014.

Durant els anys 2013 i 2014 s'ha realitzat el seguiment del progrés de l'adequació a l'Esquema Esquema Nacional d'Interoperabilitat (ENI)

El seguiment del progrés de l'adequació a l'ENI en l'onada de tardor de 2014 s'ha basat en un qüestionari compost de 53 preguntes, 3 de caràcter general i 50 específiques disponible en la secció de les Normes Tècniques d'Interoperabilitat . Una vegada més ha estat intensa la participació de l'Administració General de l'Estat (AGE) a través dels seus Departaments ministerials, centres directius i entitats vinculades o dependents, seguida de les Comunitats Autònomes.

En la nova nota tècnica de l'OBSAE " Seguiment de l'adequació a l'esquema nacional d'interoperabilitat " s'ofereixen les claus de l'estat de situació de l'adequació al mateix a la fi de 2014.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Interoperabilitat