accesskey_mod_content

El Govern i el Parlament de La Rioja firmen un conveni de col·laboració per a la gestió informatitzada de la comptabilitat de la Càmera

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 febrer 2015

A través d'este acord l'Executiu de La Rioja posa a la disposició del Parlament, de manera gratuïta, l'aplicació comptable SicalWin, que permet l'elaboració i execució de pressupostos, gestió de tresoreria i la gestió economicofinancera.

El conveni estarà en vigor fins al 31 de desembre de 2015 i es prorrogarà automàticament per períodes anuals.

Els compromisos afecten a les dos parts. L'Executiu de La Rioja posa a la disposició del Parlament, de manera gratuïta, l'aplicació comptable SicalWin així com un servici d'assistència a l'usuari sobre el maneig de la ferramenta.

Per la seua part, el Parlament de La Rioja es compromet a disposar d'un equip informàtic apropiat i amb capacitat suficient per a aquesta aplicació. A més, haurà d'assumir la càrrega inicial de les dades d'exercicis anteriors.

L'Estratègia Digital per a una Administració Electrònica a La Rioja per als anys 2013-2015 inclou entre els seus objectius, “incrementar la cooperació entre administracions que generen estalvis per al sector públic i la interoperabilitat dels sistemes”.

Aplicació ‘SicalWin’

L'aplicació SicalWin és un potent, complet i consolidat sistema integrat de gestió econòmica, financera i pressupostària, especialment dissenyat per a l'Administració Pública.

Actualment, el Govern de La Rioja oferix esta aplicació a 160 municipis de La Rioja, amb la finalitat de proporcionar-los una ferramenta que els facilite l'elaboració i execució del pressupost de l'entitat, la gestió de tresoreria… El cost del servici és de 30.934 euros a l'any.

Pròximament, es durà a terme un interfície amb la plataforma de facturació electrònica del Govern de La Rioja de tal forma que les factures remeses telemàticament es reflectisquen de forma automàtica en SicalWin.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa