accesskey_mod_content

Nova versió de FACe

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

16 desembre 2015

Logo de FACE

Disponible nova versió de FACe - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques amb una nova versió millorada de la secció destinada a les administracions públiques.

Es troba disponible una nova versió de FACe - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques. En esta nova versió, s'inclouen nombroses millores entre les quals cal destacar les següents.

  • Nova versió del Portal d'organismes, un portal de gestió accessible a través https://gestion.face.gob.es(Obri en nova finestra) on els destinataris de les factures, les administracions públiques, poden gestionar les factures rebudes, descarregar-les i notificar l'estat de tramitació de les mateixes al proveïdor.
  • Nova versió del mini-applet de firma electrònica.
  • Ampliació a 4000 caràcters del camp "comentari" utilitzat en la notificació del canvi estat, especialment en els rebutjos de factures.

Més informació en el CTT sobre la solució FACE

  • Empresa
  • Contractació