accesskey_mod_content

Publicació de noves versions de la miniaplicació (v1.3) i AutoFirma (v1.4)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

14 agost 2015

logo centre de transferència de tecnologia

Ens complau informar-los de la publicació de la miniaplicació versió 1.3 i Autofirma versió 1.4. Estes versions inclouen millores i correcció d'errors detectats en la versió Beta prèvia.

Poden trobar esta nova versió en el Portal d'Administració Electrònica (http://administracionelectronica.gob.es/es/ctt/clienteafirma) així com en la Forja-CTT ( http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/clienteafirma(Obri en nova finestra) ).

Recordem que esta versió contempla el funcionament del client @firma en entorns que no suporten JAVA, mitjançant la invocació per protocol de l'aplicació Autofirma i fent ús d'un servidor intermedi. Al setembre està previst publicar una nova versió, que inclou una solució que no requerix servidor intermedi, basada en telefonades a l'aplicació Autofirma per protocol i servici. Les dos solucions estaran disponibles en la publicació de la miniaplicació v1.4, sent elecció de l'integrador l'ús d'una o una altra en els navegadors que no suporten JAVA.

Per a més informació sobre les solucions del Client @Firma en entorns que no suporten Java poden consultar ací(Obri en nova finestra) .

  • Centre de Transferència de Tecnologia