accesskey_mod_content

Publicació de noves versions de la miniaplicació (v1.3) i AutoFirma (v1.4)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

14 agost 2015

logo centro de transferència de tecnologia

Ens complau informar-los de la publicació de la miniaplicació versió 1.3 i Autofirma versió 1.4. Aquestes versions inclouen millores i correcció d'errors detectats en la versió Beta prèvia.

Poden trobar aquesta nova versió al Portal d'Administració Electrònica (http://administracionelectronica.gob.es/es/ctt/clienteafirma) així com en la Forja-CTT ( http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/clienteafirma(Obre en nova finestra) ).

Recordem que aquesta versió contempla el funcionament del client @signa en entorns que no suporten JAVA, mitjançant la invocació per protocol de l'aplicació Autofirma i fent ús d'un servidor intermedi. Al setembre està previst publicar una nova versió, que inclou una solució que no requereix servidor intermedi, basada en trucades a l'aplicació Autofirma per protocol i servei. Ambdues solucions estaran disponibles en la publicació de la miniaplicació v1.4, sent elecció de l'integrador l'ús d'una o una altra en els navegadors que no suporten JAVA.

Per a més informació sobre les solucions del Client @Signa en entorns que no suporten Java poden consultar aquí(Obre en nova finestra) .

  • Centre de Transferència de Tecnologia