accesskey_mod_content

Noves guies d'accessibilitat dirigides als editors finals de continguts i a la gestió de l'accessibilitat pròpia dels gestors de continguts

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

01 setembre 2014

Logo observatori d'accessibilitat web

L'Observatori d'Accessibilitat Web publica dues noves Guies d'Accessibilitat. Una sobre Qüestions Bàsiques d'Accessibilitat per als Editors Finals de Continguts i una altra sobre la Gestió de l'Accessibilitat en Gestors de Continguts. Ambdues estan adaptades a la norma UNEIX 139803:2012.

L'Observatori d'Accessibilitat Web continua preparant materials d'ajuda que serveixin de suport per a l'aplicació del nou estàndard UNEIX 139803:2012(Obre en nova finestra) (equivalent a les WCAG 2.0).

En aquesta ocasió es publiquen dues noves guies. Una sobre Qüestions Bàsiques d'Accessibilitat per als Editors Finals de Continguts i una altra sobre la Gestió de l'Accessibilitat en Gestors de Continguts. Ambdues estan adaptades a la norma UNEIX 139803:2012.

Aquestes guies d'ajuda es dirigeixen als editors finals de continguts i als tècnics administradors dels llocs web.

L'objectiu és oferir unes guies d'ajuda que recullin les qüestions d'accessibilitat que han de tenir en compte els editors finals de continguts i les qüestions d'accessibilitat pròpies dels gestors de continguts que han de tenir en compte els tècnics administradors de llocs web per implementar en un gestor de continguts.

Aquestes noves guies s'han publicat en el tradicional format PDF i en format ePUB per facilitar la seva consulta i lectura. La seva descàrrega es troba disponible des de l'apartat " Guies Pràctiques d'accessibilitat "

Els tècnics responsables del desenvolupament de portals de les administracions públiques poden usar els fòrums de la Comunitat Accessibilitat(Obre en nova finestra) per resoldre dubtes referent a aquesta guia.

  • Accessibilitat