accesskey_mod_content

Solucions de l'INAP per a la formació online

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 març 2014

Logo INAP

L'Institut Nacional d'Administració Pública posa a la disposició d'altres administracions una nova aplicació relacionada amb la formació online.

D'una banda, l'INAP disposa d'una plataforma de cursos online basada en Moodle. Per a facilitar el seu ús per part d'altres organismes, l'INAP ha creat una senzilla ferramenta WEB que permet fer ús d'aquesta infraestructura per a allotjar els seus propis cursos online, permetent gestionar de forma remota la creació de cursos, assignació d'alumnes i tutors, recuperació de resultats i estadístiques, etc… tot d'una forma senzilla. Tota la informació de la solució es troba en el CTT:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/cursosonline

D'altra banda, l'INAP ha posat a la disposició d'organitzacions que ja disposen de plataformes de formació online una aplicació per a l'intercanvi de continguts per a plataformes de formació online. Este servici permet tant descarregar cursos aportats per altres organismes, com posar a la disposició dels altres usuaris cursos propis. Més informació de la solució en el CTT:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/compartircursosonline

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Servicis electrònics