accesskey_mod_content

Solucions de l'INAP per a la formació online

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 març 2014

Logo INAP

L'Institut Nacional d'Administració Pública posa a la disposició d'altres administracions una nova aplicació relacionada amb la formació online.

D'una banda, l'INAP disposa d'una plataforma de cursos online basada en Moodle. Per facilitar el seu ús per part d'altres organismes, l'INAP ha creat una senzilla eina WEB que permet fer ús d'aquesta infraestructura per allotjar els seus propis cursos online, permetent gestionar de forma remota la creació de cursos, assignació d'alumnes i tutors, recuperació de resultats i estadístiques, etc… tot d'una forma senzilla. Tota la informació de la solució es troba en el CTT:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/cursosonline

D'altra banda, l'INAP ha posat a la disposició d'organitzacions que ja disposin de plataformes de formació online una aplicació per a l'intercanvi de continguts per a plataformes de formació online. Aquest servei permet tant descarregar cursos aportats per altres organismes, com posar a la disposició dels altres usuaris cursos propis. Més informació de la solució en el CTT:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/compartircursosonline

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Serveis electrònics