accesskey_mod_content

El nou reglament de la UE en identificació electrònica i serveis de confiança més a prop.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

10 març 2014

logo Comissió europea

El Parlament Europeu, el Consell i la Comissió han aconseguit un acord polític sobre els elements fonamentals d'aquesta nova regulació, que constitueix un pas essencial per aconseguir el Mercat Únic Digital.

El nou reglament ve a satisfer la necessitat de disposar d'entorn legal predictible per a la identificació electrònica i els serveis de confiança al món digital en operacions transfrontereres. D'una banda, assegurarà que ciutadans i empreses puguin utilitzar les seves credencials d'identitat electrònica per accedir a serveis públics, i eventualment privats, en altres països europeus. D'altra banda, eliminarà les barreres que impedeixen disposar d'un mercat únic en els serveis electrònics de confiança , assegurant que tenen el mateix valor legal que els seus equivalents en paper.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Identitat i Signatura electrònica